Se incarca...

Despre noi

   Societatea PROFESIONAL TOOLS  SRL este o societate cu experienta indelungata atat in domeniul vanzarii,cat si al asigurarii service-ului. Obiectul principal al activitatii consta in importul si distributia sculelor , echipamentelor si  utilajelor pentru constructii pe piata din Romania.
   Compania noastra va ajuta in alegerea echipamentelor si utilajelor optime necesare activitatilor dvs printr-un serviciu de consiliere pe care vi-l oferim gratuit prin intermediul personalului vanzari.    Asiguram garantia si post-garantia producatorului sau importatorului precum si piese de schimb pentru o perioada de minim 10 ani pentru toata gama de echipamente comercializate    Alegera furnizorilor nostri a avut la baza criterii foarte riguroase de selectie in ceea ce priveste calitatea produselor, durata indelungata de utilizare si usurinta in exploatare.
    Acestia inglobeaza tehnologii si echipamente ultramoderne, departamente specializate in proiectare si dezvoltare, capacitati de productie in Europa si Asia.
   Dintre partenerii nostri putem enumera:LINCOLN,SELCO, ,TELWIN,DECA,TIGER,BOSCH,MAKITA,HITACHI,AEG,BALMA,FINII,
AIRMASTER,PRAMAC,BENZA,SDMO,KIPOR,BETA,BGS,UNIOR,STANLEY si multi altii.
    Am fi onorati sa devenim furnizorul dumneavoastra si va veti convinge ca produsele si serviciile noastre vor corespunde exigentelor cele mai ridicate.
           Va multumim pentru increderea acordata.

 

 

PARTENERI:

CONTACT: