Se incarca...

Cum cumpar

Cum cumpar?

Pentru a cumpara produse din magazinul nostru, aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de comanda: comanda pe site, comanda telefonica si comanda prin fax.

1.Comanda pe site

Alege produsele
Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista domeniilor de utilizare. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi

Cosul de cumparaturi
Este situat in stanga -sus a paginii si apasand pe el ve-ti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul
In pagina urmatoare alegeti sa va inregistra-ti sau nu si apasa-ti butonul sau
Daca sante-ti deja client introduce-ti codul de securitate din fereastra 

Date personale

Completati-va datele personale in formularul din pagina. Nu uitati sa adaugati si un numar de telefon, pentru confirmarea comenzii, un consultant va va contacta telefonic.
Campurile cu steluta sunt obligatorii

Informatii livrare
Adresa de livrare este preluata automat din formularul in care v-ati inregistrat. Daca doriti livrarea la o alta adresa completati formularul "LIVRARE LA ALTA ADRESA".

Detalii plata Alegeti una din metodele de plata disponibile sunt: plata ramburs si plata cu OP.

Apasa-ti:

Veti primi un mail de confirmare a comenzii in momentul cand va fi procesata.

2.Comanda telefonica

Pentru comanda telefonica puteti suna la unul din numerele noastre de telefon:
0724.715.944 sau
0760.303.125

  3.Comanda prin fax

Pentru comenzi via fax va rugam sa trimiteti o comanda care trebuie sa contina : datele de facturare , produsele comandate si cantitatea comandata , persoana de contact si numar de telefon de contact.

Numar fax: 021.325.26.27

Va oferim mai multe modalitati de plata:

  • Plata cu numerar la sediul nostru in urma unei comenzi confirmata de catre consultatul de vanzari.
  • Plata prin ordin de plata pe baza unei facturi proforme. (produsul este trimis dupa confirmarea intrarii banilor in cont)
  • Plata la livrare in numerar (ramburs) . Se adauga taxa de ramburs : 5 RON fara TVA si taxa de transport in functie de greutatea produsului.

Garantia si returul produselor
Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de furnizorul nostru sau de catre noi. Produsele comercializate prin intermediul magazinului nostru sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992 si H.G. 394/1995. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect impreuna cu accesoriile aferente, copii dupa factura fiscala si certificatul de garantie. Utilizarea necorespunzatoare a echipamentelor (modificari nepermise, fortarea parametrilor in scopul maririi performantelor, folosirea unor prize fara impamantare, expunerea la socuri mecanice sau electrice, umezeala, temperatura excesiva, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor) precum si indepartarea sticker-elor de identificare adaugate de noi atrage anularea garantiei acestor produse.

PARTENERI:

CONTACT: